2015. augusztusi pedagógus továbbképzés

2015.09.03. Csütörtök
Az Econventio Pénzügyi Kultúra Központ és a Kolping Oktatási és Szociális Intézményfenntartó Szervezet közös szervezésében valósult meg 2015. augusztus 18. és 28. között pedagógusoknak szóló képzésünk

Az Econventio Pénzügyi Kultúra Központ és a Kolping Oktatási és Szociális Intézményfenntartó Szervezet közös szervezésében valósult meg 2015. augusztus 18. és 28. között pedagógusoknak szóló képzésünk „Econventio gazdasági és pénzügyi ismeretek közvetítését segítő pedagógus továbbképzés” címmel.

A Kolping nem csak a helyszínt biztosította, de a résztvevők is iskolahálózatuk lelkes, a téma iránt elkötelezett pedagógusai közül kerültek ki. Egyesületünk alapvető célja a pénzügyi tudatosság terjesztése diákok körében, ami jelen esetben úgy valósul meg, hogy a képzésen résztvevő továbbadják az itt megszerzett ismereteket, tudást, gondolkodásmódot iskolájukban tanuló diákjaiknak gyakorlati foglalkozások és tanórák megtartása során. A képzésen való részvétel egyben egy hosszú távú együttműködés kezdete is, hiszen ha egy köznevelési intézmény az Econventio Iskolahálózat partnere lesz, akkor az Econventio Pénzügyi Kultúra Központ trénereitől, szakembereitől segítséget kap, hogy minél hatékonyabban, minél több diákhoz jusson el a pénzügyi tudatosság fontossága.

Ossza meg ismerőseivel:
Iwiw Facebook Twitter Tumblr Google