ECONVENTIO TESZT 2012

Az Econventio Teszt tavalyi sikere és az eredmények megerősítettek minket abban, hogy az Econventio Tesztet 2012-ben is érdemes megszervezni.

A teszten tavaly 62 középiskola, és 7700 diák vett részt. Az országos értékelő tanulmányon kívül 28 iskola számára készítettünk egyéni értékelést.

 

Az „Econventio Teszt 2012” március 01. és április 20. között érhető el.

 

Az Econventio Egyesület biztosítja azt az elektronikus felületet, melyen keresztül a tesztek kitölthetők. A teszt elindítása előtt minden diáknak egyénileg kell regisztrálni, melyhez egyéni e-mail cím szükséges.

A tavalyi évvel ellentétben idén egyetlen fordulóban bonyolítjuk a tesztet, melynek kitöltése kb. 15 percet vesz igénybe.

Az Econventio Teszthez bármely középiskola csatlakozhat, aki regisztrációs lap visszaküldésével csatlakozik az Econventio Iskolahálózathoz. A regisztrációs lap letölthető INNEN.

 

Azoknak az iskoláknak, akiknek a tanulói a legmagasabb számarányban töltik ki a tesztet, az alábbi előnyöket ajánlja fel az Econventio Egyesület:

 

- nyári pénzügyi táborunkba egy-egy csapatot küldhetnek, ahol neves szakemberek segítségével gyarapíthatják ismereteiket és mérhetik össze képességeiket kortársaikkal.

(A 2011-es pnzügyi táborról készült M1 Híradó riport megtekinthető ITT.)

- a legjobban teljesítő diákok között értékes ajándékok kerülnek kiosztásra (laptop, mobiltelefon, digitális fényképezőgép).

- a résztvevő iskolák számára elemzést készítünk a tesztet kitöltő diákjaik pénzügyi ismereteiről,

 

A részvétel a csatlakozó iskolák és azok diákjai számára ingyenes.

 

Partneriskoláink számára azért hoztuk létrehoztuk az "Econventio Iskolahálózatot", hogy a csatlakozó iskolák folyamatosan tájékoztatást kapjanak a pénzügyi kultúra fejlesztését célzó programjainkról, melyeken iskolahálózati tagként jogosultak részt is venni. További információt az info@econventio.hu címen kérhet.

 

Az "ECONVENTIO TESZT 2012" regisztrációjáról ITT tájékoztódhat.