2016. Július 25.

Econventio közpénzügyi ismeretek az SZTE EcoCamp táborában

Ötödik alkalommal szervezett tehetséggondozó tábort az SZTE Gazdaságtudományi Kar és az Econventio Kerekasztal Közhasznú Egyesület gazdaságtudományok iránt érdeklődő középiskolásoknak.

Az ötnapos rendezvény hagyományosan az SZTE GTK aulájából indul, a diákok szálláshelye is az egyetemhez kötődik, SZTE Móra Ferenc Szakkollégiumba térnek vissza esténként.

Dr. Vilmányi Márton, az SZTE GTK dékánja a megnyitón

“Minden évben legalább 20, maximum 35 diákot látunk vendégül, ezzel a létszámmal egyszerre tudunk csapatot építeni és szolgálhatjuk egyéni fejlődésüket” – mondta megnyitón Vilmányi Márton, az SZTE GTK dékánja. Kiemelte, ez a tábor is tehetséggondozási programjuk egy eleme, lehetővé teszi a pénzügyi kultúra interaktív fejlesztését. A teljes projektben 10-20 fő oktató vesz részt, a középiskolások táborának főszervezője Kovács Péter, a Statisztikai és Demográfiai Tanszék docense.

Délelőtt szakmai programok, délután játékos csapatépítő programok várják a fiatalokat. Az első nap tréninggel kezdődik, ekkor állnak össze a csapatok, önismerettel, önfejlesztéssel foglalkoznak. Kedden az Econventio tart pénzügyi és közpénzügyi fejlesztési napot, az attitűdökre, viselkedésre helyezve a hangsúlyt. Szerda a menedzsmenté, a marketingé, statisztikai ismereteké, csütörtökön a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai adnak betekintést a kulisszák mögé, bemutatva az intézmény működését nemcsak a gyerekeknek, hanem az ő családtagjaiknak.

Ossza meg ismerőseivel:
Iwiw Facebook Twitter Tumblr Google