Econventio teszt - Pedagógus teszt

Az Egyesület elnöksége azt a döntést hozta, hogy a rendkívüli helyzet lezárulta után szervezi meg a következő középiskolás Econventio Tesztet.

Régi tervünk, hogy a pedagógusoknak is készítsünk egy pénzügyi ismeret felmérést, hogy teljesebb képet kapjunk a pedagógusok pénzügyi tudásáról, és ezek ismeretében fejlesszük tovább oktatási programjainkat.

Ennek érdekében partnereinkkel, az Állami Számvevőszékkel és a Pénzügyi Szemlével összefogva szeretnénk minden pedagógus partnerünk figyelmébe ajánlani az idei pedagógus pénzügyi ismeret kérdőívet.

Előre is köszönjük, hogy kérdőívünk kitöltésével hozzájárul ahhoz az egyedülálló és példaértékű kezdeményezéshez, melynek célja, a magyar pedagógusok pénzügyi kultúrájának megismerése. A tanárok szerepe a pénzügyi kultúra fejlesztésében kiemelkedő, az ő tudásuk, attitűdjük és viselkedésük jelentős hatással van az általuk oktatott tanulók pénzügyi tudatosságára.

A kérdőív kitöltése után – amely nagyjából 25 percet vesz igénybe – azonnal visszajelzést kap, hogy pénzügyi tájékozottsága egy 0-tól 100-ig terjedő skálán jelenleg milyen szinten van.

A kérdőívet április 30-ig az alábbi linken érheti el:

http://penzugyikultura.hu

Együttműködésüket előre is köszönjük!