Szakmák éjszakája és pénzügyi ismeretek

"Sokféle éjszaka van, múzeumok, kutatók éjszakája, miben különbözik ettől a Szakmák Éjszakája? Sokban: mert mi nem csak színes és szórakoztató programokat, hanem ennél sokkal többet: a jövődet, lehetséges életutakat kínálunk. Most egy éjszaka alatt végigjárhatod a szakképző iskolákat, a velük együttműködő sikercégek máskor rejtett világát, feltárhatod a menő szakemberek titkait, megnézheted, melyik foglalkozás mit takar, játssz végig akár ezer pályát néhány óra alatt! Lehet, hogy a jövőd itt, ezen az éjszakán kezdődik!" Ezzel a bevezetővel mutatkozott be a Szakmák Éjszakája.

Az Econventio 2016-os Szakmák Éjszakáján való sikeres részvétele is bizonyította, hogy mennyire fontos a leendő szakemberek, vállalkozók számára a pénzügyi ismeretek időben történő elsajátítása, ezért idén is örömmel tettünk eleget a Békéscsabai Szakképzési Centrum meghívásának.

A rendezvény alatt az Econventio standján az érdeklődők a pénzügyi ismereteiket mérhették fel, vállalkozói és gazdasági ismereteket sajátíthattak el játékos formában.

A játékokat a legkisebbektől a legnagyobbakig folyamatos érdeklődés és lelkes aktivitás kísérte: külön köszönet ezért az SZTE GTK két önkéntese Lipták Lilla és Tar Tímea, valamint Kovács Katalin önzetlen és felkészült közreműködésének, illetve Dr. Kovács Péternek, a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara általános dékánhelyettesének, aki maga is személyesen vett részt a diákok játékában!