ECONVENTIO TESZT 2015 - A nyeremények ünnepélyes átadása

Az idén 5 db Samsung Galaxy S5 mobiltelefont sorsoltunk ki a tesztet a nyereményjáték végéig, 2015. május 29-ig hiánytalanul, a megadott időhatáron belül kitöltő 10 264 középiskolás között.

A sorsolásra május 29-én 16:00 órakor került sor az Econventio Pénzügyi Kultúra Központban, ahol a sorsolási bizottság a teszt mögötti hatalmas adatbázis öt sorának számát sorsolta ki.

A sorsoláson elsőként kiemelt 6840-es szám Porteleki Nikolettnek, a Székesfehérvári Teleki Blanka Gimnázium 10.c osztályos tanulójának hozott szerencsét. A második „szerencseszám”, a 10201, Tóth Zsófiának, a Kecskeméti Bolyai János Gimnázium 9.d-s tanulójának kedvezett, a harmadikként kisorsolt 2140 a Pécsi Simonyi Károly Szakközépiskola és Szakiskola végzős tanulóját, Csóka Dávidot, míg a negyedik szám, a 2616 a Szegedi Tömörkény István Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola 9.e osztályos tanulóját, Varga Csanádot örvendeztette meg. Az utolsó szám, a 136, a Kaposvári Táncsics Mihály Gimnázium 10.c osztályos tanulóját, Jezeri Lucát juttatta értékes nyereményhez.

Az ünnepélyes átadáson Sápi Ákos, az Econventio Egyesület elnöke röviden beszélt az Egyesület működéséről, céljairól, bemutatta az Econventio Tesztet, majd egy rövid, kötetlen beszélgetés után átadta a nyereményeket a boldog nyerteseknek, akiknek ez úton is gratulálunk.