Jubileumi ECONVENTIO TESZT – megújult arculattal.

Az ötödik, jubileumi ECONVENTIO TESZT-re megújult arculattal készültünk, melyet idén is a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara és a Nemzeti Adó és Vámhivatal munkatársaival közösen állítottunk össze.

A tesztet kitöltő diákok között 5 darab Samsung Galaxy S5-öst sorsolunk ki, és idén is lesz jutalom balatoni tábor.

A velünk együttműködő pedagógusoknak pedig egy különleges meglepetéssel készülünk, melynek részleteit márciusban hirdetjük meg.

 

A teszt az idén is elektronikus alapon, 2015. február 10. és május 08. között érhető el, a http://teszt.econventio.hu/ oldalon.

 

A tesztet megelőző regisztráció során a regisztrációs kód: econventio

 

Az Econventio teszten az „Econventio iskolahálózat” diákjai vehetnek részt. Az Econventio iskolahálózathoz való csatlakozáshoz illetve adatmódosításhoz regisztrációs lap letölthető INNEN.

 

A teszt gyors regisztráció után indítható: a 40 kérdésből kitöltésére 30 perc áll rendelkezésre.

 

A teszt indításáról és a regisztráció menetéről ITT tájékozódhat.

 

A kérdések egyenként jelennek meg: tudást és számolást mérő kérdéseknél szerepeltetjük a „nem tudom” válaszalternatívát, hogy visszajelzést kapjunk a diákok tényleges ismereteiről, mivel a teszt válaszaiból készült tanulmány alapján oktatási segédanyagokat is készítünk, és azt szeretnénk, hogy azok a mai, valós tudásszinthez illeszkedjenek.

 

A teszt kitöltése után egy tájékoztatót láthatnak a helyesen kitöltött válaszok számáról: a helyes válaszokat május 08 után hírlevelünkben írjuk meg.

 

További információ és a részletes feltételek a http://teszt.econventio.hu/ oldalon található.

 

Az ECONVENTIO TESZT-tel kapcsolatban az sapiakos@econventio.hu e-mail címen kérhet

további tájékoztatást.

 

Bízunk benne, hogy együttműködésünk értékteremtő és sikeres lesz!