Átvették ajándékaikat az ECONVENTIO TESZT 2012 nyertesei

A fényképezőgépet Mezei Alexandra nyerte Debrecenből, a Könnyűipari Szakközép- és Szakiskolából. Alexandra végzős kozmetikus hallgató, tanulmányai befejeztével most lép ki a nagybetűs ÉLET-be. Nagyon örült, hogy az iskolás évektől egy nyereménnyel búcsúzik, és igen fontosnak tartja a használható pénzügyi ismeretek népszerűsítését.

 

A Povolny Ferenc Szakképző Iskola diákja, a debreceni Lakatos Attila egy értékes okostelefonnal lett gazdagabb. Attila az építőiparban képzeli el jövőjét, jelenleg burkólónak tanul. 17 évesen élete első mobiltelefonjával ajándékozta meg az ÉLET. Ajándékát szerény "köszönöm"-mel, határozott kézfogással és csillogó tekintettel vette át.

 

 

A fődíjat, a csongrádi Batsányi János Gimnázium és Szakközépiskola tanulója Kulik Dorina - egy jó hangulatú beszélgetéssé átalkult osztályfőnöki órán - vehette át. Arra, a kérdésre, hogy hasznos volt-e illetve megérte-e kitölteni az ECONVENTIO TESZT-et, Dorina egyértelmű "IGEN"-nel válaszolt.

A diákok öröme és tanáraik elkötelezettsége az Econventio Egyesület tagjait és önkénteseit

is megerősítik abban, hogy életünk ezekkel a kezdeményezésekkel is jobbá tehető: a pénzügyi ismeretek népszerűsítése mellet továbbra is fontosnak tartjuk az önzetlen szolgálatot, és hiszünk benne, hogy értékeink határozott képviselete élhetőbb és boldogabb világot teremt.

 

Mindenkinek köszönjük a részvételét és az együttműködését!