Tevékenységünk

Mottó: „Pénzügyekről - józanul”

A Pénzügyi szektor termékeiről, az ember azt hinné, hogy valami igényes és komoly terméket kap, ami részben igaz is, de azt kapom, amit kérek? Átláthatók az igények? A termék szolgáltatásait meg tudjuk ismerni?

Mindenkinek meg kívánjuk mutatni, mire kell figyelnie!

Szeretnénk egy olyan folyamat kialakításában segítséget nyújtani, amely során mind a magánemberek, mind a vállalkozói, az önkormányzati és az állami szektor partnerei közösen dolgoznak azért, hogy kedvezőbb feltételeket teremtsenek a pénzügyi szektorral való gazdasági kapcsolatuk terén a növekedési pályán. Éppen ezért, az egyesületi tagok és meghívott vendégek részére ismeretterjesztő előadások keretében, az éves programnak megfelelő előadások segítik az egyesület céljainak megvalósítását.

Oktatás és Pénzügyi Intelligencia

Kiemelten fontos területe tevékenységünknek, hogy a közoktatásban markánsan megjelenjen a pénzügyi ismertek oktatása, hogy az életbe kilépve mind többen rendelkezzenek a 21. század igényeinek és kihívásainak megfelelő pénzügyi ismeretekkel.

Ennek érdekében pénzügyi vetélkedőt és felmérőt szervezünk középiskolások számára. A vetélkedő elektronikus alapú, egyszerűen elérhető, hogy mind többen vehessék igénybe.

A személyes és hatékony ismeretátadás érdekében pedig nyári pénzügyi tábort szervezünk, neves és sikeres vállalkozók és pénzügyi szakemberek részvételével.